05.12.-06.12.2020. KREIRANJE01©, Zagreb, ins. Tomislav Gunjača

Metoda kreiranja stvarnosti i života “KREIRANJE©” / “CREATING©” pogodna je za sve koji žele postići promjene u svom životu, bez obzira radi li se o promjeni iz bolesnog u zdravo stanje, iz osamljenosti u stanje bliskosti s drugom osobom (ili više njih), stanje stalnog problema s novcem u stanje bezbrižnosti na tu temu… ili neko drugo stanje koje vas muči u životu.
  Na prvom tečaju u nizu tečajeva ove metode, tečaju “KREIRANJE01©” možete s lakoćom usvojiti vještinu poticanja stvaranja novog svjesno željenog stanja i okolnosti. NISU POTREBNA NIKAKVA PREDZNANJA ILI ISKUSTVA. Na lak i pristupačan način, komplicirane stvari objašnjenje su jednostavnim rječnikom uz vizualna pojašnjenja, ljudima koji se po prvi puta susreću s tom tematikom.
Istovremeno i iskusni praktičari raznih tehnika mogu lako savladati još jedan način rada na rješavanju problema i steći nove uvide u tkanje postojanja te si olakšati i boboljšati rad na sebi i drugima.

Brzi način zivota odveo nas je u pravcu i smjeru na kojem ne stignemo misliti na sebe niti na naše ciljeve, na naše zdravlje na naše obitelji, zato jer jurimo za financijskom sigurnošću i melje nas aparat za stvaranje novca. Nečija tuđa pravila, nečije tuđe ideje… sada smo svjedoci da unatoč tome što smo mislili i živjeli svakodnevno… da je sve poljuljano, a mi smo i dalje tu, živi smo… put je ionako neizvjestan, nepoznat, danas doista ne znamo što nas čeka i nitko nam to niti ne zna reći.
AKO VAS NE ZADOVOLJAVA POSTOJEĆE STANJE KREIRAJTE NOVO. Bez obzira o čemu se radi, fizičkom tijelu ili okolnostima.
Svjedoci smo vremena u kojem nam se sve čini neivjesno. Naši utrti putevi doživjeli su potres i tlo nam se izmaklo pod nogama. Nekima i doslovno.
No je li sve to negativno ili nas je cijela situacija natjerala da se na kratko vrijeme zaustavimo i u miru sagledamo sebe i svoj život, svoje ciljeve i puteve kojima smo krenuli da bi ostvarili željeno.
Dakle sad je pravo vrijeme da preuzmemo kontrolu nad svojim životom i stvorimo si put po svojim pravilima i željama ili ćemo čekati da oni koji su do sada to radili ponovno sagrade isti puteljak po kojem smo se do sada provlačili i gazili… naš je izbor… sad je vrijeme za brzu i efikasnu promjenu jer nas ništa osim nas samih ne može pokrenuti ni u kojem smijeru, sve je na nama.
I zato POČNIMO KREIRATI svoje živote, nova stanja.
NISU POTREBNA NIKAKVA PREDZNANJA ILI ISKUSTVA. Na lak i pristupačan način, komplicirane stvari objašnjenje su jednostavnim rječnikom uz vizualna pojašnjenja, ljudima koji se po prvi puta susreću s tom tematikom.
Istovremeno i iskusni praktičari raznih tehnika mogu lako savladati još jedan način rada na rješavanju problema i steći nove uvide u tkanje postojanja te si olakšati i boboljšati rad na sebi i drugima.
Tečaj traje dva dana, s pauzama za kavu i protezanje i jednom velikom pauzom za ručak (od 13h do 14h). Počinjemo u 9:00 a završavamo ne prije 16h, no moguće je da smo gotovi i kasnije ako ima pitanja i potrebe.

Grupe su za sada ograničene na 10 polaznika, zbog epidemioloških mjera, raspoloživog prostora i «rekvizita» koje koristimo na tečaju.

 Cijena tečaja KREIRANJE01© je 5.000,00 kuna. Plativo unaprijed: virmanski – s računa firme/obrta na račun obrta (unaprijed, na vrijeme, potrebni podaci za R2 račun), ili gotovinski neposredno prije početka tečaja.

UČINITE NEŠTO ZA SEBE I BLISKE OSOBE. NAUČITE KAKO KREIRATI SVOJ ŽIVOT. KAKO POKRENUTI PROMJENU PREMA SVJESNO ŽELJENOM STANJU. KREIRAJTE ZDRAVLJE, ZADOVOLJSTVO, SREĆU, IZOBILJE…

Obavezna online prijava najkasnije 2 dana prije početka tečaja: KLIK ZA PRIJAVU