"KREIRANJE01©" 08.-09.08.2020., novi tečaj metode KREIRANJE© by Tomislav, Zagreb #JEDNOSTAVNO #LAKO #EFEKTNO #TRENUTNO #SAMOPOMOĆ #POMOĆDRUGIMA #ISCJELJIVANJE #KREIRANJEŽIVOTA

JEDNOSTAVNO. LAKO. EFEKTNO. TRENUTNO. SAMOPOMOĆ. POMOĆ DRUGIMA.

Novi tečajKREIRANJE01©“prvi iz serije tečajeve nove metode kreiranja života i stvarnosti “KREIRANJE©“, Tomislava Gunjače pogodan je za sve koji žele postići promjene u svom životu, bez obzira radi li se o promjeni iz bolesnog u zdravo stanje, iz osamljenosti u stanje bliskosti s drugom osobom (ili više njih), stanje stalnog problema s novcem u stanje bezbrižnosti na tu temu… ili neko drugo stanje koje vas muči u životu. Prilagođen je svima, znanstvenim umovima, intuitivnim umovima, početnicima i iskusnim alternativcima. Na tečaju možete s lakoćom usvojiti vještinu poticanja stvaranja novog svjesno željenog stanja i okolnosti. NISU POTREBNA NIKAKVA PREDZNANJA ILI ISKUSTVA. Na lak i pristupačan način, komplicirane stvari objašnjenje su jednostavnim rječnikom, ljudima koji po prvi puta dotiču određenu problematiku.

 Istovremeno i iskusni praktičari raznih tehnika mogu lako savladati još jedan način rada na rješavanju problema i steći nove uvide u tkanje postojanja.

 Metoda je energetska. Potrebno je znati što želite mijenjati u životu, malo koncentracije i sve radi. To nakon opširnog objašnjenja učimo/vježbamo na ovom tečaju.

Vaš instruktor je instruktor raznih tehnika, praktičar raznih tehnika, u ThetaHealing tehnici je instruktor svih tečajeva sa stupnjevima: Master 2010, Certificate Of Scienece 2014, Elective 2015, Certificate Of Scienece 2019. Iskustvo je stekao osobno podučavajući razne tečajeve i radeći tretmane iscjeljivanja širom svijeta (Japan, Phillipines, Russia, United Arab Emirates, Greece, Serbia, Hungary, Italy, Austria, Slovenia, Germany, Switzerland, USA (New York, New Jersey, Montana, Idaho, California, Nevada, Utah, Georgia, Colorado), Mexico (Mexico city, Guadalajara, Morelia), Bahamas, Brasil (Brasilia, Rio De Janeiro, Sao Paulo, Porto Alegre)…    i online što bi bilo previše za nabrajati ali je važno iskustvo…   Nije ovaj tekst hvaljenje, samo da odokativno znate da je vaš instruktor stekao nešto iskustava i znanja. A ovaj tečaj je jedan od rezultata svega toga.

 Tečaj traje 2 dana. Od 9 do 17 sati. Po potrebi i uz dogovor svih polaznika može trajati i duže ako se ukaže potreba. Dress code: ležerno. Potrebno je ponjeti i imati u pripremi sljedeću opremu: maske i rukavice, dezinfekcijsko sredstvo za ruke po izboru. To koriste svi prisutni ako samo 1 osoba želi i osjeća se ugodnije s time. U protivnom nije potrebno jer nema bliskih kontakata i dodira. I neće vam biti naodmet teka i olovka da si zapišete ponešto od predavanja i teorije (zapisivanje je ujedno i proces usvajanja novog). I u priručnku postoje stranice za bilješke ali teka je možda bolje rješenje.

Prvi dan je detanjna teorija za razumjevanje, uz vježbanje koncentracije i proces pripreme za rad (dovođenje u stanje koncentracije).

Drugi dan je samo praksa uz minimalno teorije, vježbanje u parovima. Rad na sebi i na drugima.

Grupe su za sada ograničene na 10 polaznika, zbog epidemioloških mjera, raspoloživog prostora i «rekvizita» koje koristimo na tečaju (nisu čarobni štapići).

 Cijena tečaja KREIRANJE01 je 5.000,00 kuna. Plativo unaprijed: virmanski – s računa firme/obrta na račun obrta (unaprijed, na vrijeme, potrebni podaci za R2 račun), ili gotovinski neposredno prije početka tečaja.

UČINITE NEŠTO ZA SEBE I BLISKE OSOBE. NAUČITE KAKO KREIRATI SVOJ ŽIVOT. KAKO POKRENUTI PROMJENU PREMA SVJESNO ŽELJENOM STANJU. KREIRAJTE ZDRAVLJE, ZADOVOLJSTVO, SREĆU, IZOBILJE…

Obavezna prijava (tko prije – njegovo mjesto): KLIKLINK