Vi i planeta Zemlja - Razvoj vaše veze 4. dio, 03.11.-04.11.2018. Zagreb

4. dio – Vi i planeta Zemlja

Voljeti Zemlju. Ovladati ljubavlju je jedna od ključnih stvari u pripremi za DNK4. Na tečaju učimo kako raditi s zemljom i voljeti naš svijet.

Kako naš planet funkcionira, kakve su i koje energije Zemlje. Zašto se uzemljujemo, kako se uzemljiti, koje su frekvencije planete, atmosfere, kako to radi, od kuda ozon i kakve ima veze s nama, kako svoju frekvenciju uskladiti s planetom koja nam je koljevka dok smo u tijelima, kojih sve valova (frekvencija ima na planeti i vrijedi li zaista pravilo (bez obzira na sve) što viša frekvencija to bolje (NE), koliko su snažne frekvencije i valovi zračenja mobitela i radio stanica i tv signala… koliko i kako utječu na nas i Zemlju, koja je najača frekvencija i kako ona djeluje na planetu, koja je frekva naših mozgova i tijela i kako to postaviti u svemu ostalome – za svoju i dobrobit planete Zemlje. I još po nešto.

I opet se sve vrti oko ljubavi.

Sretan sam sa svakim polaznikom koji se prijavi jer želi ovladati ljubavlju, općenito i konkretno. I kao i obično dati ću sve od sebe u prenošenju znanja. – Tomislav

serija tečajeva “Razvoj vaše veze” preduvjet je za DNK4