Zapisi u Akaši, osnovni i napredni tečaj online, 4 nedjelje u listopadu, autor Reico Marron

Na svakom od tečajeva “Sunčane serije” sunce se koristi kao vrhunsko stvaralačko i iscjeljujuće načelo.
Zapisi u Akaši poznati su kao knjižnica svemira. Tu se mogu naći svi zapisi o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti svih ljudi.

Reiko će održati Osnovni i Napredni seminar ONLINE na engleskom, po dva dana svaki, 4 nedjelje u nizu od 9h do 17h kroz listopad 2020. (4, 11, 18, 25.10.2020.) Priručnik i link za zoom događaj dolaze mailom nakon plaćanja paypalom što je ujedno i prijava za tečaj. Cijena je 400 USD po tečaju. Za Osnovni i Napredni 800 USD.


Zapravo, svatko može pristupiti tim Akaša zapisima. U snovima, u trenucima opuštanja kad iznenada imamo bljesak uvida – u takvim trenucima nesvjesno pristupamo Akaša zapisima. Također možemo naučiti pristupiti im sa svjesnom namjerom.
Osnovni seminar pruža alate pomoću kojih možete riješiti praktična pitanja, dobiti informacije, postići veće samorazumijevanje i uživati ​​u vašem životu u najvećoj mjeri.
Također je moguće raditi iscjeljenja Akaša zapisima. Napredni seminar predstavlja procese susreta i razmjene iscjeljenja s našom budućnošću i prošlošću. Živimo život u potpunosti!
U “Sunčanoj seriji” su seminari: One Day, Basic, Advanced, Inner Self, Soul Mates and Partners, Divine Timing. Reiko će održati Osnovni i Napredni seminar ONLINE na engleskom, po dva dana svaki, 4 nedjelje u nizu od 9h do 17h kroz listopad 2020. Priručnik dolazi mailom nakon prijave i plaćanja. Cijena je 400 USD po tečaju. Za Osnovni i Napredni 800 USD.

Profil instruktora
Reico Marron rođena je u Japanu, Reiko proučava Akaša zapise već 20 godina.
Napravila je ove seminare, kristalizirajući svoje učenje i iskustvo tijekom tog vremena, u nadi da će s drugima podijeliti ovo duboko iskustvo koje mjenja život. Urednica s jakom pozadinom u izdavaštvu, izdala je širok izbor knjiga na japanskom jeziku o temama samopomoći i duhovnosti.