Često pitanje je kada i kako održavam tečajeve izvan Zagreba.

Zainteresirani za tečaj u svom gradu mogu se javiti, dogovoriti termin koji mi je slobodan i organizirati tečaj.


Prostor

Kao organizator/domaćin odgovorni ste za pronalaženje prostora gdje će se održati tečaj (na upit više informacija o odgovarajučem prostoru).
Vi ste kontakt osoba za taj tečaj i u što kraćem roku odgovarate na upite zainteresiranih.. Prijavljenima za tečaj Vi naplaćujete (nepovratni) polog. Taj novac koristite za plaćanje troškova tečaja (prostor, oglašavanje, osvježenje na tečaju…).
Ostatak ostaje Vama kao naknada za utrošeno vrijeme i uloženi trud.
Parking i dostupnost lokacije su važni.
Zbog različitih prehrambenih navika polaznika poželjna je blizina objekata s raznom prehranom (pauze za ručak traju 60 minuta).
Onima koji dolaze iz drugih krajeva u Vaš grad (i ja) potrebno je dati opis puta i popis mogućih smještaja.
U prostoru održavanja tečaja potrebna je tišina i mir. Ne organizirajte tečajeve u blizini gradilišta i sličnih bučnih mjesta.
Poželjna je i mogućnost priključenja laptopa na veći tv aparat ili projektor, ili veća ploča za pisanje (papirnati blok na stalku)
Uobičajena praksa u hotelima i većim centrima je da organizator ima besplatan smještaj ako dovoljan broj osoba odsjeda u tom objektu i u tom objektu se održava tečaj.


Termin tečaja

Termin tečaja treba odrediti 2 mjeseca unaprijed kako bi svi imali dovoljno vremena organizirati svoje vrijeme. Ako se meni prijavi osoba zainteresirana za tečaj s Vašeg područja, uputit ću ju na Vas.
U slučaju raspoloživih slobodnih termina i dovoljnog broja zainteresiranih rok od 2 mjeseca nije potreban.
Ne organizirajte tečaj u vrijeme održavanja velikih manifestacija u Vašem gradu.
U slučaju većeg broja prijavljenih moguće je da zatreba mikrofon i razglas. Za tečajeve izvan RH potrebno je osigurati simultano prevođenje.


Naplata

Naplata tečaja vrši se na dan tečaja 45 minuta prije početka tečaja, potrebno je organizirati mjesto za plaćanje na ulazu u prostor održavanja tečaja.
Zadržavam pravo odobravanja besplatnog pohađanja tečaja za jednu ili dvije osobe, prihvaćam prijedloge ali zadržavam pravo odluke tko će biti besplatno na tečaju.


Minimalan broj polaznika

Minimalan broj polaznika potrebnog za održavanje tečaja ovisi o dogovoru Vas i mene.
Taj broj ne uključuje Vas ili Vašeg pratitelja.


Za sve ostale, detaljnije, informacija kontaktirajte me e-mailom na thetatomislav@gmail.com ili na telefon 095/ 8641 309.
Prilikom dogovora potrebno je ispuniti i papirologiju koja Vas i mene obavezuje pridržavati se dogovorenog.

Tomislav