Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Healing®

Ovladavanje misaonim obrascima

Kada ovladavate vrlinom, tada savladavate i visoko vibracijski misaoni oblik. Kad su vaše misli dovoljno visoke vibracije, one će se povezati sa Zakonom misli i raditi u skladu s njim. Vrline mogu savijati vrijeme i prostor i kreću se brže od brzine svjetlosti. Oblici negativnih misli i pridruženi poroci nikada ne napuštaju magnetsko polje Zemlje. Ništa ne pokazuje temeljnu istinu dualnosti Trećeg nivoa postojanja bolje od vrlina i poroka.
Većina vrlina dolazi s iskustvima učenja koja uključuju poroke ili negativne misli koje treba savladati da bi se dostigle vrline. Poroci se koriste kao motivacija za ići naprijed. Poroci nisu naš neprijatelj, oni su zapravo dizajnirani tako da se osjećamo sigurno. Oni “stvaraju” zonu komfora za upotrebu. Naša podsvijest pokušava nas zaštititi. To nas zadržava u osjećajima negativnih misaonih formi, ali često su oni povezani s pozitivnim lekcijama.
Jedan od razloga zašto neki ljudi ne ovladaju vrlinama je zbog povezanosti s ovom trećim novoom postojanja i odnosa koji imaju s obitelji i prijateljima. Boje se da bi, ako duhovno previše napreduju, mogli preći treću dimenziju i ostaviti ljude iza sebe. Na unutrašnjoj razini duša već zna da mora razvijati vrline. To stvara situacije tako da možemo razviti vrline za bilo koji cilj koji želimo postići. Kreiramo svaku negativnu (ili pozitivnu) situaciju kako bismo podigli našu razinu vibracije. Način na koji reagiramo na te situacije koje diktiraju dubinu boli i jada, ili radosti i sreće, koju doživljavamo u svom svakodnevnom životu. Kad usredotočimo svoje misli, možemo biti svjesni onoga što stvaramo.
Naš je izazov živjeti u stanju čiste ljubavi, na koju ne utječe sva negativnost ovog postojanja. Jedan od načina za to je saznati što stvaramo u svom životu. Istina je da naša duša uvijek stvara nešto da bismo učili. Kad usredotočimo svoje misli, možemo biti svjesni onoga što stvara. Na taj se način možemo usredotočiti na ono što trebamo učiniti kroz naše božansko tempiranje. Naše božansko tempiranje je razlog zašto smo ovdje – naša misija u ovom životu.
Koliko je važno imati vrline, važno je i biti u mogućnosti usmjeriti svoje misli i poslati ih sa ljubaznošću, ljubavlju, skladom i poniznošću. Ove energije su stvorene dovoljnim brojem vrlina da utječu na Zakon(e). Misao mora biti čista – lagana misao – i precizno usmjerena u atomsku strukturu početka čitavog stvaranja. Vrline nam daju poriv da to učinimo držeći čistu frekvenciju vibracije.
Kako ćete znati kada ste dovoljno naučili da ste ovladali vrlinom? Priznajući da ste ga savladali, prakticirajući ga i osjećajući promjenu u sebi. Promjenu ćete osjetiti, posebno kad shvatite čemu vas svemir pokušava naučiti. To je dio buđenja; spoznaja da ste biće Petog nivoa postojanja koje živi u ovoj iluziji koja želi napredovati kroz razine Petog nivoa.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

20 + twenty =