Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Healing®

Postoji puno načina da povisite vibraciju svako jutro, ali najbolji način za početak je noću. Navečer, isperite se u kadi ili tušu, ponovno se usredotočite, centrirajte, otpustite sve negativno od tog dana i započnite iznova. Navečer definirajte Stvoritelju svoje ideje i ciljeve za sutra, idite gore do Stvoritelja prije spavanja i pošaljite svoje ideje o tome kakve snove želite, manifestirajte. Postavljanje namjere onoga što želite stvoriti za sljedeći dan može vam zapravo pomoći i da podignete svoju vibraciju.

Ujutro, kad se probudite, možete započeti s meditacijom. Zanimljivo je što sve možete učiniti na taj način. Ljudi planiraju ustati ujutro; planiraju vježbati i planiraju imati sve vrijeme za sebe. Idealni svijet nas uči da se probudimo, istegnemo, vježbamo, doručkujemo, istuširamo se, operemo zube… ali stvarno, svi smo zaokupljeni svakodnevnim životom.

Započnite dan meditacijom. Blagoslovite odjeću dok ju oblačite i mislite da ste danas lijepi dok izlazite kroz vrata; već ste započeli svoj dan na bolji način. Kad se spremate ujutro, pustite glazbu u pozadini. Glazba može napraviti ogromnu razliku u tome kako se osjećamo. Slušajte nešto što je uzbudljivo i lijepo. Možda želite slušati nešto uzbudljivo, u stilu s planovima za taj dan.

U idealnom slučaju, ako trebate vježbati, naravno da bi vježbali prije nego što odete na posao, a onda bi se istuširali i pripremili se. Ali ako nemate vremena za sve to, puštanje glazbe u pozadini bez obzira kamo krećete može napraviti ogromnu razliku, pogotovo ako radite s ljudima, u javnosti. Želite biti u dobroj energiji kad radite s ljudima. Idite gore i povežete se sa Sedmim nivom; centrirajte svoju energiju, razvrtite čakre i kundalini. Centriranje se može dogoditi vrlo brzo kad malo meditirate. Malo glazbe je još jedan način na koji se možete brzo centrirati.

Kad se ujutro usredotočite kroz jutarnju meditaciju, možete biti sigurni da ste u dobrom raspoloženju prije nego što krenete na posao, podučavate tečajeve ili radite tretmane. U ThetaHealing®-u vjerujemo da smo povezani s energijom svega što postoji i da se zapravo možemo usredotočiti i povezati s energijom svega, svakog atoma, svega što jest. Kad to učinite, to vam odmah promijeni raspoloženje. Doslovno – ne možete biti ljuti i bijesni kad odete gore i povežete se s energijom bazuvjetne ljubavi. Ne možete.

Od trenutka kada se probudim do kraja dana, uvijek razgovaram sa Stvoriteljem i vodim dijalog o svemu što se događa, tako se brinem za sve to i što bih trebao učiniti u vezi s tim. Istina je da trebamo ustajati svako jutro i meditirati malo se da bismo se povezali s energijom Stvoritelja; zapravo možemo učiniti da nam životi budu bitni i ugodni samo osjećajući životnu energiju svega što postoji.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

twenty − six =