Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača

ThetaHealing® je nevjerojatan modalitet koja nas uči kako u budnom stanju prijeći u stanje moždanih valova snova, omogućava nam da potaknemo svoje tijelo da liječi, usredotočimo svoje misli i stvorimo svijet koji želimo stvoriti. Pomoću ThetaHealing®-a pronalazimo ograničavajuća vjerovanja koja vas mogu spriječiti u postizanju ciljeva. Morate ih eliminirati i zamijeniti usredotočenim mislima. Koristeći ThetaHealing®, svijet možemo promijeniti ljubavlju i ljubaznošću.

Gdje započeti
Svaki ThetaHealing® seminar stvoren je na zahtjev. Seminari vam pomažu da razumijete vas, vaše tijelo i vjerovanja koja nosite sa sobom, čak i od drugih generacija i vaših predaka. ThetaHealing® se podučava u slojevima i daje vam se u dijelovima jer je to jako velika tema. Osnovni tečaj ThetaHealing®-a daje vam osnove i temeljne gradivne dijelove tehnike. Sljedeći je korak Napredni DNK2 ThetaHealing® tečaj. On priprema vaše tijelo i um za učenje i pomaže vam postati ThetaHealing® praktčar. Ako doista želite promijeniti svoj život, potrebna su vam ova dva tečaja.

Kako ostati u vezi
Theta stanje uma je ono što te naučimo raditi u stanju snova. U ThetaHealing®-u učimo ljude kako da se usredotoče na povezanost sa Stvoriteljem svega što jest. Učimo ljude kako kontrolirati taj obrazac moždanih valova. Pravo je pitanje kako se možete osjećati povezano sa svim stvarima svaki dan. Ljudima pokazujemo kako ući u stanje theta moždanih valova, ali iscjeljenja se obično događaju u delta stanju (frekvencijama) mozga. Delta moždani val događa se kada uđete u san u dubljem stanju, dubljem od stanja vašeg sna. Kad se povežete sa Stvoriteljem i očitavate, vi ste u stanju Theta valova u mozgu. Najvažnije je zapamtiti da vas ThetaHealing® uči kako se povezati sa Stvoriteljem i pružiti vam znanje da je Bog stvaran. Biti sposoban ući u tu energiju i omogućiti tijelu da ozdravi je zapanujuće, a znajući o obrascima moždanih valova, ThetaHealing® je način da se pokaže da se nešto događa dok iscjeljujemo. To objašnjava zašto su iscjelitelji svih dobi kroz godine imali rezultata.

ThetaHealing® ciljevi
ThetaHealing® knjiga je sjajno mjesto za početak rada na sebi, ali postoji toliko puno toga za naučiti kada pohađate seminar za praktičare. Kad pohađate seminar za praktičare, vježbate i doživite ThetaHealing® iz prve ruke, iz prvog reda. To je nezamjenjivo iskustvo. U svakom je sustavu vjerovanja primarni cilj pronalaženje pozitivnog vjerovanja koje ga drži. Tačaj za praktičare pruža vam mogućnost da ovo iskusite, prakticirate s drugim ljudima, a iako je to važno, postoji puno više toga na ThetaHealing® Osnovnom i Naprednom DNK2 tečaju.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

five × three =