Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača

Imamo sposobnost stvaranja naše stvarnosti, a početak nove godine je izvrsno vrijeme za manifestiranje. Evo nekoliko snažnih savjeta za manifestiranje koji će vam pomoći da započnete nešto novo što želite.

Identificirajte što treba stvoriti
Prva tajna manifestiranja je odlučiti što želite. Razmislite, “Što ja zapravo želim? Što želim od ovog života?” Najveća blokada kod ljudi koji manifestiraju je činjenica da ne znaju što žele. Izvadite komad papira i olovku i zapišite. Uključite materijalne stvari koje biste željeli, kao i vrline koje biste željeli steći da bi postali najbolja verzija vas. Pisanje popisa stvarno će vam pomoći da budete jasni o tome što želite manifestirati i da vam je dopušteno imati ono što manifestirate.

Dva popisa
Kad imate svoj popis, napravite njegovu kopiju. Jedan popis ćete čuvati negdje na sigurnom, možda složenog na dbu neke ladice, i ne gledajte ga do kraja godine. Drugi popis ćete spaliti ili razrezati u malene komade i baciti. To će pustiti energiju u svemir. Kada se osvrnete na kraj godine, bit ćete apsolutno zapanjeni i zadivljeni kada vidite koliko ste manifestirali.

Stvorite prostor
Nakon što ste dovrđili popis, osigurajte prostor za manifestiranje, gdje vas ništa ne ometa. Jedno od savršenih mjesta za manifestaciju je vaš dom. Kad očistite i pripremite svoj prostor, možete instalirati u taj prostor da vam pruža sve što će vas podržati u manifestiranju. Manifirajte prostor pun radosti, sreće i ljubaznosti u kojem se može s lakoćom manifestirati.

Manifestiranje u Theti
Kad se pripremite za postupak manifestiranja, uđite u Theta stanje. Obavezno zatražite da vaš popis bude doveden u stvarnost i posvjedočite dolazak svega s lste u vaš život, sada. Ako ne idete u Theta stanje za manifestiranje, možda ćete morati provjeriti ima li vjerovanja i programa koji bi vas mogli blokirati da imate sve što želite.

Riječi su važne
Kad ste u Theta stanju, upotrijebite riječi poput “imam”, “idealno” i “puno”. U idealnom slučaju riječ je o ogromnoj riječi koja se koristi za manifestiranje. Ako ikada zaista želite vježbati manifestiranje, recite “Idealno je to što bih želio”. Idealno znači to je ono što bih trebao manifestirati u svom životu, to bi se trebalo dogoditi. U idealnom slučaju znači da je ovo najbolji način na koji se to može dogoditi, a to znači da biste dobili dodatni poticaj jednostavno koristeći pravu energiju.

Nastavite manifestirati
Sve dok stvarate i koristite svoj um, svemir će vam početi pomagati, kretati se prema vama i pomagati vam u manifestiranju. Kad prestanete stvarati i samo stojite tamo, svemir će vas gurati onaokolo bez reda sve dok ne budete imali nešto za kreiranje ili raskreiranje da vas drži zauzetima. Ostanite usredotočeni, i nastavite manifestirati!

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

nine + 17 =