Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača

Savjeti za rad na vjerovanjima

Na tečaju “Kopaj dublje” provodite dva puna dana poboljšavajući ThetaHealing® tehniku koristeći rad na vjerovanjima. Evo nekoliko sjajnih savjeta za postupak kopanja:

Savjet br. 1: Ako izbjegavate rad na vjerovanjima ili postupak kopanja na sebi, to je prvi znak da ga trebate koristiti. Postupak kopanja treba odraditi kako bi se postigao željeni rezultat, da s lakoćom radite na sebi i posljedično i na drugima. Instalacije su super i pomažu u procesu, ali nisu put do rezultata.

Savjet br. 2: Kad se mišićno testirate, obavezno ustanite i okrenite se prema sjeveru. Zatvorite oči kako biste pristupili svojoj podsvijesti i pobrinite se da govorite naglas. Ovo je najtočniji način testiranja bez ikakvih manipulacija. Na tečajevima sa instruktorima testirate mišićno kao grupa, ustanete, zatvorite oči i govorite naglas.

Savjet br. 3: Kada testirate mišićno, dobro je koristiti materinji jezik, posebno pri testiranju na vjerovanja iz djetinjstva. Jezik koji ste naučili kao dijete može imati utjecaj na vaše sustave vjerovanja u podsvijesti.

Savjet br. 4: Uvijek pozitivno formulirajte svoja uvjerenja, izbjegavajući ‘nemoj’, ‘nije’, ‘ne može’ i ‘ne.’ Svemir ne čuje pomoćne glagole i donijet će vam upravo ono što želite izbjeći. Znam osobu koja je ponavljala da “ne želi drugo dijete” – i kako je Stvoritelj reagirao? Dobili su dijete br. 5 vrlo brzo.

Savjet br. 5: Ne zaboravite se zabavljati! Kad otpustite i očistite svoja vjerovanja koja vam ne služe dobrobiti, možete razumjeti i vidjeti kako su vas pojedina od tih vjerovanja služila, što ste od njih naučili, i znat ćete da je od tog trenutka nakon što temeljno vjerovanje bude zamijenjeno onim što ste naučili, razumjevanjem svega toga, onda slobodno kreirajte u svojoj novoj strukturi vjerovanja. Zabavite se u stvaranju svoje nove stvarnosti!

Vianna

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 + seven =