Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Iscjeljivanje®

Rad na vjerovanjima je nevjerojatno moćan. Instalacije su također moćne ako se pravilno koriste. Instalacije nam daju mogućnost da započnemo stvaranje nove stvarnosti. Kada instaliramo osjećaje, u našem tijelu formiramo stanične receptore kako bismo primili nove osjećaje ili osjećaje koje želimo stvoriti.
Instalacije ne mijenjaju vjerovanja koja vas drže u obrascima, to je ono što mjenjamo radom na vjerovanjima. Ono za što su namijenjene instalacije su novi osjećaji, nove perspektive i novi načini bivanja.
Kad instaliramo osjećaj, upravo to dobivamo. Na primjer, sugerirajući kako se osjeća depresija. Možda mislimo da nam Stvoritelj daje perspektivu depresije da nam koristi i da nas uči kako da ne budemo depresivni, ali daje nam se upravo ono što tražimo. Ako tražimo da znamo osjećaj depresije, tada ćemo dobiti upravo to: apsolutna čista suština depresije. Ako podsvjesni um traži negativan osjećaj, to je upravo ono što će prihvatiti i stvoriti. To je suština suradnje između osobe i svega što postoji.
To je razlog zašto bismo trebali izbjegavati instaliranje negativnih osjećaja u nastojanju da stvorimo pozitivan rezultat i umjesto toga koristiti pozitivne osjećaje. U ovom primjeru, puno bolji osjećaj za instalaciju bio bi “Znam kakav je osjećaj živjeti bez depresije”.
Ponekad instruktori tvrde da mogu instalirati negativan osjećaj ili misao, a kasnije ga odbiju pozitivnim programom. Međutim, može potrajati tjedan, mjesec ili čak godinu ili više da bi se negativni osjećaj rastopio. Zašto biste htjeli znati Stvoriteljevu definiciju depresije, siromaštva ili bolesti ako točno znate što ćete dobiti? Zapamtite da uvijek izbjegavate negativne instalacije.
Druga strana priče, postoje pozitivne instalacije koje također mogu uzrokovati stres. Primjer za to je „Znam kako rješavati sukob.“ Ova instalacija najvjerojatnije će dovesti do sukoba, jer to je ono što tražite.
Sjetite se snage osjećaja, misli ili izgovorenih riječi da biste manifestirali promjenu. Ta je promjena u pravilu izravna i prirodna. Dobijamo upravo ono što tražimo u najčišćem obliku.
Druga instalacija koje bi donijela stres u vaš život bilo bi traženje da budete potpuno neovisni i istovremeno tražite srodnu dušu s kojom biste podijelili svoj život. Ovo je primjer dva sukobljena programa.
Razmislite prije nego što koristite rad na vjerovanjima i osjećajima, i mudro odaberite riječi pri kreiranju instalacija.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

five + 6 =