Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Iscjeljivanje®

Što je to Stvoritelj?

Krajnja snaga i čista istina je Stvoritelj svega što jest, i postoji svugdje. To su Alfa i Omega nivoa postojanja. To je sve oko nas. Ovo je mjesto čiste mudrosti, energije stvaranja, suštine čiste ljubavi. Ovo je mjesto trenutnih iscjeljenja, manifestacija i najviše istine. Jednostavno je. Na ovom mjestu postoji apsolutni mir, znanje, zadovoljstvo, podrška, njegovanje i beskrajna mogućnost.
Energija Kreacije sastoji se od čistog oblika ljubavi s beskonačnom inteligencijom koja je višedimenzionalno povezana sa svim stvarima, od najmanjih čestica do najveće galaksije u svemiru. Ta kreativna energija dolazi u ovaj svemir da bi stvorila čestice u svom najčišćem stanju i obliku obilja iz mjesta svog nastanka, Sedmog nivoa postojanja. Suština čiste misli ima ispravnu vibraciju da se uspne do Sedmog nivoa postojanja i koristi najčišći oblik energije za iscjeljenja. Sedmi nivo postojanja jednostavno nas obuhvaća energijom ljubavi dok mijenja ljudsku vibraciju do savršenstva.
Kada se povežemo sa Sedmim nivoom postojanja, šaljemo energiju naše svijesti kroz ogromna prostranstva svemira, jašući na bezvremenskim teta valovima koji putuje višestrukom brzinom svjetlosti kroz Zakone u biserno svjetlo u Energiju sedmog nivoa. Kad postanete svjesni da tu energiju možete koristiti jednostavno i bez napora, možete stvoriti svoju stvarnost. S tom svjesnošću vrijeme prestaje postojati. Sva odvajanja koja se temelje na dualnosti nestaju kako bi otkrila čistu suštinu najbožanstvenijeg i Tvorca ljubavi i svega što postoji. Dok smo u ovoj energiji, možemo postati ta energija – da bismo joj svjedočili kako bismo stvorili iscjeljenje. Također zapamtite da sve dok ste u theta valovima mozga, možete svjedočiti izlječenju s bilo kojeg nivoa postojanja.
Uz energiju Sedmog nivoa svjesni ste svakog izbora. Iscjelitelji koji surađuju sa Stvoriteljem svega što postoji mogu se lako kretati i, po želji, odvojiti od svih nivoa postojanja i imati apsolutnu energiju radosti i ljubavi. Budite strpljivi prema sebi kako se razvijate. Iz ovog nivoa, sedmog, apsolutno nemate vremena za beskorisni gnjev, ogorčenost, natjecanje ili žaljenje. Lakše se povezati sa Sedmim nivoom kada imate manje negativnih misli koje zauzimaju prostor u vašem umu. Čišćenje negativnih misli i programa na sva četiri nivoa vjerovanja koji vas drže vezanim za ostale nivoe postojanja omogućit će vam da stalno održavate svjesnu vezu sa sedmim nivoom postojanja. Što više vježbate ići na Sedmi nivo, brže možete stići tamo.
Stvoritelj svega što postoji prisutan je svugdje. Energija Kreacije postoji svugdje. Sve je oko nas. To je ono što jesmo. To je ono što jesi.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

five − 2 =