Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Iscjeljivanje®

Kad ste odgajani u vašoj konkretnoj obitelji, direktno i indirektno su vam govorili u što vjerovati; od vas se očekivalo da vjerujete kao i vaša obitelj. Budući da vaš mozak radi kao računalo, ili ste kao podsvjesni program prihvatili ono što su vam govoril, ili ste to odbili. Još od vremena kada ste bili mala beba govorili su vam, na primjer, da će vas ako dodirnete vruću ploču na štednjaku, peći i boljeti. Kao dijete ste se složili da je to istina i prihvatili i vjerovali to pa je to zapisano u podsvjesti kao program.

Dakle, u činu stvaranja programa um djeluje poput računala koje prihvaća podatke. Način na koji odgovaramo ovisi o informacijama koje primamo i kako ih interpretiramo i određuje hoće li postati dio sustava vjerovanja. Kad tijelo, um ili duša prihvati vjerovanje kao stvarno, ono postaje program. Programi mogu biti u našu korist ili na štetu, ovisno o tome kakvi su i kako na njih reagiramo. U svom negativnom obliku mogu imati štetne učinke na naše srce, um, tijelo i dušu.
Tu je očigledno da nedostatak informacija (drugih miišljenja, pogleda s drugih točaka gledišta, neobrazovanost odnosno nedostupnost više od jedne informacije…) ne ostavlja podsvjesti izbor nego prihvatiti samo onu jednu informaciju (jednoumlje) koja je dostupna.

Mi smo manifestacija onoga u što vjerujemo i kako smo programirani. Sve što jesmo čini nas takvima kakvi jesmo u svom tijelu, u sadašnjosti. Ono u što vjerujemo da jesmo, takvi smo. Ako imate previše negativnih vjerovanja i programa, to uzrokuje energetske lomove u onome što ste. Ako se suočite s previše krivnje, privući ćete loše bakterije. Ako imate previše ljutnje, privući ćete gljivice u i na tijelo. Ako se osjećate nedostojno, privući ćete viruse. Rad na vjerovanjima može očistiti te loše emocije i vibracije, programe i vjerovanja.

Kada uklonite, zamijenite ili instalirate programe vjerovanja i osjećaja, radite sa svim nivoima postojanja s kojima ste trenutno povezani i u kojima postojite. Kada su ti „programi“ uklonjeni, omogućeno vam je da istovremeno koristite sve nivoe istovremeno, umjesto da ste vezani, zarobljeni na jednom ili dva. Manifestirate snagom svih nivoa zajedno, istodobno. Kako se vaši negativni programi uklanjaju i zamjenjuju ih programi bez ograničenja, možemo početi manifestirati važne i “velike” promjene.

Jednom kada se negativni programi promijene, možete živjeti u sadašnjem trenutku apsolutne ljubavi kako biste jasno vidjeli što se zapravo događa s ljudima oko vas. Iako se nalazite u „tijelu Trećeg nivoa postojanja“, svejedno možete vidjeti apsolutnu istinu. Oslobađanje od programa negativnih vjerovanja oslobodit će vaš um da prihvati zakon istine. Rad na vjerovanjima omogućuje ljudima uklanjanje tih negativnih programa i sustava vjerovanja i zamjenu za one pozitivne sa Sedmog nivoa postojanja od Stvoritelja svega što jest. To rezultira promjenom ponašanja, navika, obrazaca ponašanja. Te promjene mogu biti fizičke, mentalne ili duhovne prirode. To također omogućuje iscjeljivanje. To dozvoljava da se više Stvoriteljeve energije dovede i utječe na promjene, a to je stvaranje, kreiranje stvarnosti, dovodi i do trenutnih izlječenja.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × three =