Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača

Oblici emocija i misli mogu stvoriti emocionalne molekule koje postaju fizička suština u tijelu. Te molekule mogu utjecati na tijelo na sve načine. Jedan od tih načina može postati vidljiv u našim intuitivnim sposobnostima. Razlog zbog kojeg nemamo sve svoje psihičke sposobnosti je taj što imamo previše negodovanja i prijezira koji su nam predati kroz dnk ili iz drugih vremena i prostora ili koje smo stvorili. Za održavanje zamjeranja potrebno je vrijeme, energija i prostor. Određena područja u mozgu su zauzeta ovom energijom. Ljutnja, žaljenje i odbacivanje imaju značajan utjecaj i imaju izravnu vezu s vjerovanjima koja blokiraju naša tijela u iscjeljenju.

Rad na osjećajima je važan. Kroz pravilne podražaje vaš mozak stalno uspostavlja nove veze za razmišljanje i nove obrasce misli. Kad radite na osjećajima, stimulirate mozak i dodajete nove veze. Radom na osjećajima naučimo kako živjeti bez specifičnih negativnih navika. Dajete im mogućnost isključivanja receptora koji traže te negativne emocionalne programe i kreirate nove staze i obrasce do pozitivnih. Vaše stanice imaju receptore za emocije. Jednom kada se receptor navikne na emociju, mora ga imati baš kao drogu. Na primjer, ako ste navikli biti depresivni, stvorit ćete depresiju na neki način. To je razlog zašto koristimo formulacije “Osjećaj da živimo bez ljutnje”, “Bez da se osjećamo jadnim” ili „Bez jadan ja“, da bismo mogli promjeniti neuronske receptore kako bi prihvatili radost, sreću i odgovornost za svoj život.

Nikada ne podcjenjujte snagu ljudskog uma. Nesvjesni um zna da za sprečavanje nekog lošeg događaja može koristiti emociju zamjeranja. Ljudski um može iskoristiti energiju zamjeranja ili ljutnje kao manje od dva zla. Problem leži u tome što um obnavlja program kako bi stvorio zamjeranje, ljutnju i ogorčenost u stalnom nastojanju da se zaštiti. Kad radom na vjerovanjima radite na zamjeranju, ponovno će se kreirati ako ne odradite sve, i receptore i obrasce misli….

Jednom kada se receptori u mozgu nauče i naviknu na stalno zamjeranje(ozlojeđenost, ljutnju…), osoba će pronaći nekoga kome će se zamjeriti ili tko će njoj zamjerati, a vjerovanje ostaje netaknuto. Jednom kada odradite rad na vjerovanjima, imate svjesnost (svjesno razumjevanje uz pripadajuće osjećaje) i možete ugasiti negativnu emociju i stvoriti prostor za pozitivnu. Sve što u nečijemm životu ne ide kako treba vjerojatno ima dublji uzrok. Ako još uvijek postoje stvari u vašem životu koje su trajna drama koja izaziva ogorčenje, onda je potrebno još rada na vjerovanjima.

U ThetaHealing®-u koristimo postupak koji se zove kopanje. Koristimo ovo da bismo pronašli uzrok i izvor drame koja se odnosi na klijenta, mjesta ili situacije koje postaju ponavljajući obrazac. Može biti da uzrok nije u ovom životu. Zapitajte se: “Što je uzrokovalo trenutnu situaciju?” Otkrijte odakle dolazi izvorna ljutnja da biste otkrili izvor problema koji se ponavlja. Vratite se u prošlost, promijenite situaciju i uvedite je u sadašnjost radom na vjerovanjima. Važno je shvatiti da vam svaka osoba u vašem životu na neki način služi. Pronađite praktičara ThetaHealing®-a u svom području ako sami niste praktičar i ne znate kako to učiniti. Ili naučite, Osnovni tečaj vam daje osnove kako to učiniti.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

19 − seven =