Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača

Naš svijet može biti u takvom stanju zbrke, pogotovo kada samo živimo život. Ponekad je teško održati svoju vibraciju visokom kad u svijetu postoji toliko kaosa. Visoka vibracija je jednostavna misao, poput sreće. Lite misli (lake) mogu ići do kraja svemira i natrag. Praćenje misli je način da osvjestite svoje misli i energiju preusmjeravate na visoku vibraciju.

Započinjemo sami sa sobom kako bismo dobro razumjeli misli i održali ih lakima (lite). Prvo ujutro, možemo ići gore i napraviti jednostavnu ThetaHealing® meditaciju, i zapravo možemo od buđenja započeti mijenjati stvari u svom životu. Jedna stvar koja nas može najviše podići je koliko dobrog možemo učiniti za nekog drugog. Ako bismo svako jutro ustajali i radili jedno dobro djelo, samo jedno dobro djelo, za nekog drugog, zapravo možemo započeti sa stabiliziranjem te visoke vibracije.

Praćenje naših misli vrlo je dobra stvar, trebate ih biti svjesni i održavati svoju vibraciju visokom. U ThetaHealing®-u imamo “eksperiment Novog načina života”. Za trajanja eksperimenta ne kažete ništa negativno o sebi ili drugima. Uglavnom se radi o sebi, a ako vježbate ovu vježbu, možete postati svjesni koliko negativno razmišljate o sebi. Kad to shvatimo, možemo svoje misli preusmjeriti u viši misaoni oblik i pojačati svoju vibraciju.

Idealno, ako dnevno odvojite samo dvije minute svog vremena da apsolutno promatrate vašu okolinu, poput drveća, možete početi postajati svjesniji njihove energije. Možete proširiti energiju i povezati se, odvojite trenutak za širenje i povezivanje sa svime što je oko vas. Veličanstvenost planeta zaista može promijeniti način na koji sebe osjećate i doživljavate. Samo vožnja na posao može biti nevjerojatno iskustvo. Imamo tendenciju da se dosađujemo u životu kada imamo previše vremena. Mnogo nas uvijek bježi na sljedeću stvar, a onda na sljedeću stvar. Dok trčite do sljedeće stvari, samo minutu i pol povezanosti i promatranja okoline možete promijeniti način na koji se osjećate, prema svemu.

Odvojite trenutak i odlučite biti sretni. Sreća je velika vibracija. Ako radite s više osoba, zapravo možete promijeniti svoju energiju i možete promijeniti energiju tamo gdje ste. Samo odlazak gore, povezivanje u dobrom raspoloženju, u tren oka, može pomoći. Vi trebate odlučiti za vas. Jednom, prije dvadesetak godina, imao sam posao koji mi se zapravo sviđao dok se nisam dokazao, ali ljudima oko mene bilo je teško i uvijek bi se ljutili. Ti su ljudi još uvijek zaglavljeni u istom poslu, a ja sam odlučio nešto učiniti sa svojim životom. Sada sam puno sretniji i radim stvari koje me čine sretnim.

Naša vibracija je način na koji razmišljamo i način na koji jesmo, što obuhvaćamo. Odabirem uzeti si trenutak i biti sretan. Malo truda može napraviti ogromnu razliku. Mi se mijenjamo. Mi se zapravo mijenjamo na bolje. Svakodnevno se događaju stvari, ali možemo se usredotočiti na pozitivno jer je uvijek, uvijek tu. Mislim da je nevjerojatno to što kako gledamo na stvari može promijeniti nas i našu vibraciju. Odvojite trenutak i izaberite sreću.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

one × four =