Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Iscjeljivanje®

Rad na vjerovanjima na 4 nivoa
U ThetaHealing®-u stvaramo svoju životnu avanturu i dozvoljeno nam je da promijenimo svoja vjerovanja i programe. Sve što moramo učiniti je otići na pravo mjesto da ih promijenimo. Četiri nivoa vjerovanja unutar svega što postoji od osobe sadrže tijelo, osjećaje, um, pa čak i sva širina osobne duševne energije. Ti se sustavi vjerovanja proširuju u prošlost, sadašnjost i budućnost, čak i na elektromagnetsku energiju koja govori DNA što treba učiniti. Oni su osnova rada na vjerovanjima.
Osnovni nivo vjerovanja: To su ono što smo naučili i prihvatili u djetinjstvu. To su vjerovanja koja su postala dio nas. Ona su većinom kao energija u prednjem režnju mozga.
Genetski nivo vjerovanja: Ovi programi prenose se od naših predaka i dodaju našim genima u ovom životu. Te se energije pohranjuju u morfogenetskom polju oko fizičke DNK. Ovo „polje“ znanja ono je što govori mehanici DNK što treba učiniti. Ovoj razini vjerovanja može se pristupiti putem matične stanice u pinealnoj žlijezdi mozga.
Povjesni nivo vjerovanja: Ovaj nivo nosi sjećanja iz prošlih života, duboko genetsko pamćenje ili iskustva kolektivne svijesti vremena pradaka koje prenosimo u sadašnjost. Ta se sjećanja čuvaju u našem aurističkom polju.
Nivo vjerovanja duše: ovaj nivo je sve što jesmo. Ti su programi smješteni u cjelovitsti našeg bića, počevši od srčane čakre i krećući se prema van do ruba aure.
Program vjerovanja može postojati na jednom ili više nivoa ili istovremeno na sva četiri. Ako se makne s jedne razine, a ne s druge, jednostavno će se zamijeniti na toj razini. Zbog toga ga je potrebno povući sa svih razina. To također stvara promjenu na svim nivoima postojanja.
Kad povučete program, dižete se iznad svog prostora i tražite od Stvoritelja da ga povuče na sve četiri razine. Tada možete biti svjedoci odpuštanja i novog programa koji dolazi iz čistoće Sedmog nivoa.
Jednom kada ste upoznati s prepoznavanjem što to je program vjerovanja i na koliko nivoa se nalazi, proces postaje mnogo brži. Ljudski mozak djeluje mnogo brže nego što shvaćamo. Kada se upoznate s radom na vjerovanjima, programi će biti poslani Stvoritelju i zamjenjivat će se brzinom misli. Trenutno.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 − four =