Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Healing®

Voljeti sebe je bezuvjetni osjećaj ljubavi i poštovanja prema sebi. To je potpuno prihvaćanje tko ste i što ste. To je uvažavanje i potvrda sebe.
To je bezuvjetna podrška i suosjećanje koje dajete sebi svaki dan, što u konačnici znači dobro zdravlje, veliko samopoštovanje, sreću i dobrobit.
Samoljublje je također krajnja predanost samom sebi; upoznati sebe i prihvatiti sebe kakav jesi. Potpuno iskusiti život onako kako vam se događa. Neprestano tražiti načine za rast iz životnih iskustava. To je oprostiti sebi i biti ljubazan prema sebi i prihvatiti učenja prošlih iskustava i krenuti naprijed sa zahvalnošću.
Prava ljubav prema sebi je dati sebi bezuvjetno poštovanje i uvažavanje i prihvaćanje osobne veličine. Podsjećati sebe svaki dan da zaslužujete da se sve vaše želje ostvere dok se smatrate vrijednima i da zaslužujete za sreću.
Kada doista i bezuvjetno volite sebe, možete se kretati svijetom s dubljim i jačim suosjećanjem za druge, i možete početi dopuštati sebi primiti ljubav i obilje iz vanjskog svijeta.
Voljenje sebe je vaše gorivo i temelj. To je svakodnevna praksa, vježba. Ako ne postoji ljubav prema sebi, cijeli će vam život biti nestabilan i neizvjestan. Ali ako doista volite sebe, život se kreće naprijed s lakoćom i sve se magično uklapa na svoje, pravo mjesto.
Sve počinje samoljubljem. A prakticiranje ljubavi prema sebi znači biti svjestan svog unutarnjeg glasa i kako razgovarate sa sobom, i pobrinite se da ste ljubazni u tome što govorite o sebi ili sebi.
Što više um očistite od negativnih misli, što više radite na sebi da biste oslobodili negativna uvjerenja, i što više prakticirate samo-opraštanje, to ćete lakše početi bezuvjetno voljeti sebe.
Voljeti sebe je putovanje. Potrebna je predanost, predanost i praksa. Ljubav prema sebi uvijek mora biti na prvom mjestu.
Ako ne volite sebe, ne možete voljeti ni druge.

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × 5 =