Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Iscjeljivanje®

Manifestiranje naše stvarnosti
Pomoću tehnike ThetaHealing®, koncept manifestacije je vjerovanje da je moguće stvoriti nešto u fizičkom svijetu koristeći snagu Stvoritelja svega što jest. Svaka misao u izjavi i radnja koju poduzimamo odražava se onim što kreiramo u svom životu. Svaka naša odluka zrcalni je odraz onoga što odlučimo stvoriti. Ono što mislimo ima izravnog utjecaja na to jesu li naše manifestacije u našu korist ili štetu. Od najveće je važnosti ostati u pozitivnom razmišljanju.
Misli su stvarne stvari. Samo pričanje o stvarima ponekad će ih kreirati u vašem životu. Šanse da se to dogodi su oko 30 do 40 posto. Vizualizacija povećava vaše šanse na gotovo 50 posto, ali theta stanje uvelike povećava vjerojatnost. Biti u stanju Theta dok se manifestira povećat će vjerojatnost manifestacije na oko 80-90 posto, ponekad i trenutno.
Dozvoljeno vam je manifestirati samo za vas, vaš život. Nije vam dupušteno manifestirati za druge. Na primjer, ne možete manifestirati posao supružnika ili učiniti da vas netko voli. Bez obzira koliko ih želite, to se svodi na njihovu slobodnu volju. Jedna važna stvar koju morate zapamtiti kad radite bilo kakvu manifestaciju je da ćete dobiti upravo ono što tražite.

Evo nekoliko smjernica o manifestiranju, kao i nekoliko točaka koje morate zapamtiti:
Stvaramo svoju stvarnost.
Ne možete manifestirati ljubav određene osobe.
Dopušteno vam je da manifestirate samo za sebe.
Možete koristiti manifestaciju za dovođenje novih duhovnih vodiča.
Morate biti specifični u svojim zahtjevima.
Znajte što želite „riječ po riječ“ i odredite „riječ po riječ“ za svoj postupak manifestiranja.
Budite oprezni u govoru i usmjerenim oblicima misli, jer to može unositi bilo dobre ili loše manifestacije u vaš život. Ono što kažete i što mislite utječe na vaš život.
Ne manifestiraj nikada da se mijenjaš i budeš kao netko drugi. Umjesto toga, manifestiraj da si najbolji što možeš biti.
Znajte što želite manifestirati u svom životu.
Istina je da mi stvaramo svoju stvarnost i moguće je manifestirati ono najbolje što svijet može ponuditi. Stvorite ono što želite u svom životu koristeći najbolje metode manifestacije!

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × four =