Theta Iscjeljivanje® Tomislav Gunjača Theta Iscjeljivanje®

Najviša zaštita (vježbu radimo na tečajevima)
(prijevod s dodacima – Tomislav)
Svake godine događa se mnogo velikih promjena na planeti, uključujući i velike duhovne promjene. Jedna od najboljih stvari koje možemo učiniti je očistiti dio negativne energije misli u našem umu kroz proces opraštanja. Riječ OPROST sama po sebi je vrlo moćna riječ. U ThetaHealing®-u, pravilan oprost je najveća zaštita. Ima tako visoku vibraciju da će sama riječ oprost zapravo poslati negativne misli na druga mjesta. Jedna stvar koju znamo je da su misli stvarne stvari. Misli se kreću brže od brzine svjetlosti i zapravo mijenjaju sve. Čak i kada ljudi eksperimentiraju s DNK, misao može promijeniti iskustvo. Cijeli doživljaj može se promijeniti mislima. Budući da su misli nevjerojatno moćne, važno je osigurati da vaše misli budu pozitivne.
Zbog toga imamo dvodnevni tečaj “Thoughts” – “Misli”.
Prvi korak je da napravite stvarni popis svih osoba koje su vas ikad povrijedile, vas ili vaše osjećaje – bilo koga za koga mislite da bi na neki način trebao oprost. Ovaj popis može biti bilo tko u bilo kojoj dobi. To može biti vaša majka, vaš otac, brat, sestra ili čak i vi sami. Koristeći ThetaHealing® tehniku meditacije za pristup theta moždanim valovima, možemo otpustiti negativne misaone oblike, vježbom opraštanja. Theta moždani val je vrlo dubok moždani val i može vrlo lako doprijeti do vaše podsvijesti. U ThetaHealing®-u, vodimo vas u stanje theta moždanih valova, u energiju koja vas stvarno povezuje s energijom životne sile, stvaranja. Ta energija pomaže ljudima da se izlječe i usredotoče svoj um.

Ako ćete raditi oprost za sebe, na sebi, proces je isti kao i za nekog drugog i pomoći će vam sa žaljenjem. Često smo previše strogi prema sebi, a ponekad je najbolja osoba za početi s opraštanjem – vi sami.
Donosimo mnogo odluka zbog kojih žalimo i to žaljenje nam može oduzeti puno vremena ga očistimo, otpustimo. Žaljenje je način na koji vas mozak sprečava da napredujete. Dok god nešto žalite, ne morate ići naprijed. Ovaj proces će vam pomoći da izbrišete puno negativnih misli iz vašeg uma tako da vaša podsvijest može biti usmjerena na stvaranje novoga a ne na pokušavaje ispravljanja prošlosti. To je jedna od stvari koje podsvijest pokušava, ispravlja prošlost i popravlja stvari koje nisu u redu. Kada se ponovno centrirate i očistite staru energiju, zapravo možete početi stvarati. Napredovati.
(izvor-www.thetahealing.com/blog/)

Categories:

Tags:

No responses yet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

five + 11 =